Publisert av: pertm | 12/01/2010

8 Bøker som skal leses i 2010

Jeg liker å lsee bøker og her er en liste over 8 bøker som skal leses i 2010. De fleste er bøker som ikke enda er gitt ut og ingen av dem har jeg enda, men det kommer til å forandre seg. Selvsagt blir det flere bøker enn disse i 2010. Noen av de har jeg noen og noen blir kjøpt i løpet av året.

 • Mission of Honor – David Weber

Her er den neste boka i Honorverse serien. Nå blir sannsynligvis krigen med Haven raskt over, siden nå kommer nok Solarian Leauge til å begynne å gå i oppløsning.

 • A Mighty Fortress – David Weber

Safehold serien fortsetter med en ny bok. Serien har tendenser som likner på Heirs of Empire av samme forfatter, men siden det var på land og dette er stort sett så langt i det minste på havet

 • Arms-Commander – L. E. Modesitt Jr

En ny bok i Recluce serien som nok blir den første som blir lest siden den allerede er på vei i posten. Fordellen med Recluce serien i forhold til de fleste andre  serier jeg har lest er at det er stort sett en eller to bøker om noen personer. Andre bøker kan være hundrevis av år før eller etter og muligens på andre land. Selv om det har vært mange bøker om folk fra øya Recluce

 • The Crucible Of Empire – Eric Flint & K.D. Wentworth

Fortsettelsen til The Course of Empire er noe jeg virkelig ser fram til. Nården forrige boka var såpass unik og bra så håper jeg denne kan bli noe av det samme.

 • The Dreaming Void – Peter F. Hamilton

Etter Commonwealth serien så gleder jeg meg til denne serien som er sett 1200 år senere. Selv så kommer en del av hovedpersonene fra de forrige bøkene være her.

 • The Evolutionary Void – Peter F. Hamilton

Ser du noe som mangler? Vel for den som vet så er den forrige boka nr 1 i void trillogien og dette den tredje. Grunnen er  at jeg har den andre boka.

 • Catalyst: A Tale of the Barque Cats – Anne McCaffrey

Dette er en bok som er om kater som er med i Acrona serien hennes. Blir dette en ny serie eller bare en bok, vel vi får se.

 • Imager’s Intrigue: The Third Book of the Imager Portfolio L. E. Modesitt Jr.

Imager serien er en serie der en har relativt industralisert sammfun og en form fo magi. Selvsagt når det gjelder er Modesitt er det ikke noe som ligner noe jeg har sett før.

 • Andre som gjerne kan leses

Det er også andre bøker som skal leses, men som jeg ikke har kommet til. Da er det mer usikker om hva som blir lest.

 • 1632 serien av Eric Flint og flere nye bøker som måtte komme, ikke det at det ser ut til at det kommer noen bøker i år. Men det er flere Gantville Gazette I – XXIV og kommer helt sikkert lenger. Dette er derimot ebøker, jeg har ikke noen ebok leser og å lese dem på PCen er jeg ikke så intersert i. Jeg har  versjon I – XIII men har ikke lest dem.
 • Dragonriders of Pern av Anne McCaffrey jeg har lest  de fleste bøkene her men ikke de som Todd McCaffrey har skrevet
 • The Riftwar Cycle av Raymond E. Feist. De første seriene har jeg lest og likt men når det kommer til de senere som Darkwar Saga så har de ikke vært så interesange, men det er noe jeg har lyst til å få lest.
 • Andre bøker jeg har som kan være bra.
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere like this: